banner

LIJEPE SCENE

POGLEDAJTE KAKO SU DOČEKANI MODRI NAKON NOVOG POVIJESNOG PODVIGA: Prekrasni prizori kod maksimirskog stadiona

Modri su u 5. kolu Europske lige osigurali prvo mjesto u skupini K i novo europsko proljeće

Nakon što su osigurali “europsko proljeće” nogometaši Dinama su u lovu na podvig koji još nije zabilježen u europski kupovima. Modri imaju priliku proći skupinu bez primljenog gola što nije uspjelo niti jednom klubu u povijesti Europske lige i Lige prvaka.

MAMIĆ JE ‘NAJVAŽNIJA KARIKA’ U FENOMENALNOM USPJEHU DINAMA: ‘Dokazao se, tu više nema priče. Ovo je fantazija…’

Bez primljenog gola

Dinamo nakon pet kola vodi u skupini K Europske lige s 11 bodova, te razlikom pogodaka 6-0, a u posljednjem kolu će u Maksimiru ugostiti CSKA koji je ispao iz svih kombinacija za prolaz.

Hrvatski prvak nije primio gol 450 minuta što je već sada pravi podvig, a idući četvrtak bi se mogao upisati u UEFA-ine knjige rekorda. Bilo bi to prvi put UEFA-inim klupskim natjecanjima ovakvog formata.

Dan posluje utakmice u Nizozemskoj Modri su se vratili u Zagreb, a posebno je bilo lijepo vidjeti prizore kod stadiona. Djelatnici kluba priredili su im lijep doček, što možete vidjeti u priloženoj snimci.

“Nismo pretjerano ni slavili, ali moglo se više odspavati. Imamo uskoro novu utakmicu pa smo nešto manje slavili. Fascinantan je ovo rezultat i pokazali smo da možemo biti konkurentni u Europi. Nemam riječi kako igramo i prema naprijed i u obrani, statistika dovoljno govori”, rekao je Bruno Petković okupljenim novinarima.

“Toliko smo dobro igrali da u ovoj utakmici golman nije niti trebao. Prve dvije utakmice mi nije bilo tako lagano, ali sada sve izgleda puno lakše. Bez greške smo odigrali posljednje dvije utakmice, napredujemo iz utakmice u utakmicu”, poručio je Dominik Livaković.

Povratak na Net.hr