DOBRO JE PREŽIVIO

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA STIPINO LICE NAKON BORBE: Prvak objavio šokantnu fotografiju i poslao poruku svima

U Anaheimu je nastavljena tradicija kad su u pitanju UFC borbe za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji. Naime, u ovome gradu nijedan teškaš u povijesti nije uspio obraniti naslov

Američki borac hrvatskog porijekla, 36-godišnji Stipe Miočić pobijedio je 40-godišnjeg Amerikanca Daniela Cormiera nokautom u četvrtoj rundi u borbi održanoj u kalifornijskom gradu Anaheimu te tako vratio UFC naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji koji mu je isti borac prije 13 mjeseci preoteo u Las Vegasu.

MIOČIĆEVA PRVA REAKCIJA NAKON POBJEDE: ‘Umoran sam, hoću doma’; Cormier najavio ono čega su se svi pribojavali!

STIPE MIOČIĆ VRATIO UFC POJAS U SVOJ POSJED: Američko-hrvatski borac brutalno nokautirao Cormiera u nevjerojatnoj borbi

U četvrtoj od pet predviđenih rundi iscrpljujuće borbe Miočić je promijenio taktiku i počeo više koristiti udarce u tijelo svog suparnika. Na ulazu u posljednju, petu minutu četvrte runde jedan takav udarac je natjerao Cormiera na spuštanje garda, nakon čega ga je Miočić zasuo preciznim krošeima i direktima te ga srušio, a sudac u ringu je prekinuo borbu kad je vidio da se Cormier više nije u mogućnosti braniti.

 

 

PROCURILE SNIMKE SUDAČKIH KARTICA KOJE BACAJU NOVO SVJETLO NA ČITAVU BORBU: Ovako je to izgledalo prije tehničkog nokauta
Iako je do četvrte runde primio gotovo dvostruko više udaraca, većinu od njih u glavu, zbog čega je imao problema i s vidnim poljem, Stipe Miočić nije pokleknuo i nijednog trenutka nije ustuknuo pred aktualnim svjetskim prvakom, koji je još jednom vrlo dobro koristio brzinu svojih ruku i vrlo često na kratkoj distanci laktovima zadavao teške udarce nekadašnjem prvaku i svom izazivaču.

Povratak na Net.hr