PODVOJENI MAMIĆ SRETAN I TUŽAN: / Riskiram kaznu, ali ne znam prave riječi!

Image

Nakon poraza od Olympiacosa, Dinamov trener Zoran Mamić je 'udario' po sucu, smatrajući da je grubo oštetetio hrvatskog prvaka.

20.10.2015.
23:14
VOYO logo

"Nismo imali sreće, ali niti normalno suđenje. Ne znam što više reći, vidio sam situacije, pogledao i snimku odmah...Bila su dva jedanaesterca za Dinamo, a i sudac nije pustio prednost Soudaniju kad je išao sam na gol suparnika. Ovo je još jedna famozna Dinamova utakmica...Na kraju je bio čisti jedanaesterac. Ako je to prirodni položaj ruke... Ne znam čemu služi pet sudaca na terenu? Ne znam hoću li biti kažnjen, ali ovaj sudac nije imao dobre odluke. Pamtim ga još iz Beča i ispadanja od Austrije...", pričao je Mamić o Paolu Tagliaventu i okrenuo se samoj igri:

"Mogu reći da sam izuzetno sretan što je momčad pokazala, u svim elementima igre smo parirali Olympiacosu, a s druge strane sam razočaran jer smo izgubili. Ne znam pronaći prave riječi, nogomet je uvijek na štetu Dinama. Imali smo dvije stative, dobre prilike, nismo zabili, ali sve smo dali...Idemo se okrenuti Rijeci, čeka nas derbi za vikend."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo