POČINJE EGZODUS U DINAMU: / Brugge hitno želi kritiziranu zvijezdu Maksimira!

Image
Foto: Pixsell, Davor Višnjić
Image
Foto: Pixsell, Davor Višnjić

Vodeća momčad belgijskog prvenstva Club Brugge počela je pregovore sa zagrebačkim Dinamom oko dovođenja 33-godišnjeg portugalskog vratara Eduarda, pišu portugalski i belgijski mediji.

11.12.2015.
19:50
Pixsell, Davor Višnjić
VOYO logo

Dinamo je u početku pokazao suzdržanost jer je riječ o prvom vrataru, no pregovori su nastavljeni, tvrdi portugalski portal Mais Futebol. Eduardu je ponuđen ugovor na dvije i pol godine te je on voljan napustiti Zagreb, dodaje portugalski medij.

"Club Brugge hitno traži zamjenu za vratara Sinana Bolata“, nastavlja belgijski Voetbalkrant.com. Turski 28-godišnji vratar Bolat ljetos je došao na posudbu iz Porta, no belgijski medij tvrdi da ne pokazuje ono čime je plijenio pažnju kada je bio među vratnicama belgijskog Standarda. On je ove sezone branio u 5 utakmica i primio 13 golova, a u prvi plan je iskočio 26-godišnji belgijski vratar Sébastien Bruzzese koji je u 26 nastupa primio 26 pogodaka nakon što je prošlo ljeto stigao iz Zulte Waregema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije se spominjao interes Club Bruggea za 25-godišnjim vratarom Napolija Rafaelom Cabralom, no Eduardo je sada u prvom planu, piše belgijski Sport.be. Portugalski vratar je došao u Dinamo u srpnju 2014. te ima ugovor do ljeta 2017. godine. Ove sezone je u 28 utakmica primio 32 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo