POČELO JE: / Mamić otkrio ciljeve za novu sezonu, i progovorio o pojačanjima

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nakon kratkog odmora, Dinamo je pripreme za novu sezonu započeo okupljanjem igrača. Kao što je najavljeno, na treningu su bila 23 igrača, a bilo je i nekih novih lica.

11.6.2015.
13:50
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Tako su prvi trening odradili lijevi bočni Borna Barišić koji je stigao iz Osijeka te povratnici s posudbe Zvonko Pamić i Dejan Radonjić. U jednom dijelu treninga, točnije dok se igrači trčali u krug, posebno su trenirali Leonardo Sigali i Antonijo Ježina koji vuku ozljede s kraja sezone, kao i kapetan Domagoj Antolić koji je poseban trening odradio u dvorani.

Posebno interesira ta priča oko Antolića i njegove ozljede. Antolić je već duže vrijeme van travnjaka, a njegova kvaliteta potrebna je Modrima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan se oporavlja prema planu

"Nalazi su pokazali da je Domagoju dosta bolje i da oporavak ide kako smo planirali. Naravno, imao je dugu pauzu i teško je reći za koju utakmicu će točno biti spreman, ali ja vjerujem da ćemo ga moći koristiti već na početku sezone; možda ne u prvim utakmicama, ali nadamo se i vjerujemo da će se brzo vratiti na teren", objašnjava trener Dinama Zoran Mamić, koji je uoči treninga otkrio plan priprema.

Image

PRVO OKUPLJANJE: Dinamo krenuo u pripreme za novu sezonu

Image

PRVO OKUPLJANJE: Dinamo krenuo u pripreme za novu sezonu

"Pripreme su vrlo kratke, intenzivne, a već u prvih 28 dana sezone nas po teškom i paklenom vremenu čeka čak 9 službenih utakmica. Igrat ćemo u pripremama pet prijateljskih utakmica i nadamo se što manje ozljeda. Znam da će reprezentativci kojih danas nema imati jako kratku pauzu i da će biti umorni, ali takav je danas profesionalizam ".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liga prvaka nije cilj

Reprezentativci se momčadi priključuju do 20. lipnja, a ciljevi Dinama u sljedećoj sezoni su jasni. Dvostruka kruna u domaćem prvenstvu, i plasman u Ligu prvaka. Ili ne Liga prvaka...

"Liga prvaka? To ste vi rekli, a naši su ciljevi osvojiti hrvatsko prvenstvo i Kup te biti što bolji i konkurentniji u Europi. Ne želim stavljati imperativ Lige prvaka jer s druge strane imamo 11 ili 20 igrača druge momčadi koji također rade i dat će sve od sebe za uspjeh. Naravno da mi želimo, ali idemo korak po korak", kazao mlađi Mamić za klupsku stranicu, i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče prodaje igrača tu nema ništa, ne tražimo posebno niti pojačanja tako da sam uvjeren kako će ovi igrači koji su danas tu činiti 99 % momčadi koja će iznijeti prvi dio sezone", otkriva Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo