PORTUGALSKA SENZACIJA NA METI VELIKANA: / Pola Europe ušlo u rat za igrača koji će sijati paniku na Maksimiru

Image
Foto: AFP

Šef Benfice nastoji iskorisitit situaciju i povisiti mu izlaznu klauzulu

5.3.2019.
13:15
AFP
VOYO logo

Samo dan nakon što je osvanula vijest da je vodstvo engleskog nogometnog velikana Manchester Uniteda spremno ponuditi čak 180 milijuna eura za dvojac iz Benfice, braniča Rubena Diasa (21) i napadača Joaoa Felixa (19), stigla je ona da bi im posao mogao pokvariti Juventus.

Talijanski velikan navodno je pripremio 120 milijuna za novu senzaciju portugalskog nogometa, kojeg mnogi ga smatraju novim Cristianom Ronaldom. Španjolski As tvrdi da je Juve za sada najveći kandidat da dovede mladića, koji je otvoreno rekao kako bi volio zaigrati s idolom Ronaldom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi ugovor

Navodi se u da je sportski direktor Juvea Fabio Paraci već održao sastanak s predsjednikom Benfice Luisom Felipeom Vieirom i menadžerom Jorgeom Mendesom. Osim za Felixa, talijanski prvak navodno je kao i United zainteresiran za Rubena Diasa. Za njega su spremni platiti 60 milijuna eura.

Image
Image

Joao Felix /AFP

Portugalski Record objavio je pak u utorak da je Benfica odlučila povisiti cijenu Felixu te da Vieria pregovara s njim oko novog ugovora u kojem bi mu otkupnu klauzulu povisili sa 120 na 200 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno su, inače, portugalski mediji pisali kako ga u svojim redovima žele španjolski velikani Real Madrid i Barcelona, a interes su pokazali i Liverpool te Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo