POBJEDA GOSTIJU U DRAŽENOVOM DOMU: / Veliki suparnik nije ostavio šansu Ciboni

Image
Image

U derbiju 9. kola Cibona je uvjerljivo poražena kod kuće od Crvene zvezde, vodeće momčadi ABA lige. Gosti su u Draženovom domu slavili s 91:70.

13.11.2016.
23:23
VOYO logo

Ante Toni Žižić postigao je 16 koševa uz osam skokova, a kapetan Marin Rozić je dodao 15 poena za Cibonu, dok su Stefan Jović i Nathan Wolters ubacili po 14 pogodaka za Crvenu zvezdu.

Utakmica se trebala igrati u subotu, ali je odgođena za 24 sata, jer je Zvezda zapela u Rusiji nakon euroligaškog gostovanja u Kazanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon devet kola Cibona se sa šest pobjeda i tri poraza nalazi na diobi trećeg mjesta s Cedevitom i Partizanom, dok je Crvena zvezda na vrhu s omjerom 9-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marinković i Barać po 27

Košarkaši Zadra su bili uspješniji i kao gosti u Baru svladali Mornar sa 110:104.

Zadrani su izgradili dvoznamenkastu prednost već u prvoj četvrtini, te su ju čuvali većim tijekom dvoboja. Domaći se sastav dvije minute prije kraja primaknuo na četiri razlike (94-90), a tada je važnom tricom odgovorio Marko Jurica i vratio mir u svoju momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Marinković i Boris Barać ubacili su po 27 koševa za Zadar, Marinković je sakupio i 10, a Barać 9 skokova, dok su Lamont Jones sa 30 i Octavius Ellis sa 25 poena predvodili Mornar.

Zadar je sada na omjeru pobjeda i poraza 4-5, a Mornar na 2-7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo