PO PRVI PUT U ŽIVOTU BIO JE SAMOKRITIČAN: / Ibrahimović progovorio o svojoj igri za United

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

U rijetkim trenucima samokritike, Zlatan Ibrahimović progovorio je o svojoj igri za Manchester United. I švedskom napadaču je jasno da je dosad trebao više pružiti u dresu "crvenih vragova".

8.11.2016.
13:45
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

KAKVI JUBILEJI: Ibrahimović zabio 25000. gol Premier lige, Rooney u odabranom društvu

Image
KAKVI JUBILEJI! /

Ibrahimović zabio 25,000. gol Premier lige, Rooney u odabranom društvu

Image
KAKVI JUBILEJI! /

Ibrahimović zabio 25,000. gol Premier lige, Rooney u odabranom društvu

"Iskreno, trebao sam zabiti više za United. Promašivao sam iz nekih čistih situacija, nisam naviknuo na to. Znam da mogu više, znam i da momčad mora pružiti više. To ćemo i napraviti", kazao je Ibrahimović koji je u pobjedi 2:1 protiv Swanseaja zabio 400. gol u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško se privikava na engleski nogomet

Bio je to ujedno i njegov osmi pogodak u 17. nastupu za United. Time je prekinuo negativno razdoblje od čak dva mjeseca bez gola. Ibrahimović, koji je ovog ljeta iz PSG-a stigao na Old Trafford bez odštete, priznao je kako mu se nije lako naviknuti na Premiership. Dosad je igrao u Švedskoj, Nizozemskoj, Italiji, Španjolskoj i Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drugačije je, ovdje jedna momčad ne kontrolira utakmicu, stalno idemo gore-dolje, gore-dolje. Takva je igra, moraš se na to naviknuti", dodao je Ibra koji se naviknuo na život u Manchesteru.

"Čuo sam svakakve priče, ali ja sam iz Švedske i nemam velika očekivanja kad su u pitanju stvari izvan nogometa. Jednostavan sam, obiteljski čovjek", kazao je švedski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije bio na Eiffelovom tornju

Možda bi nekome bilo teško preseliti se iz Pariza u Manchester, ali Ibrahimoviću to ne smeta. Ionako nije previše toga vidio u "gradu svjetlosti", čak nije posjetio ni najveću parišku atrakciju, Eiffelov toranj.

"Jednom su mi rekli kako će umjesto tornja postaviti moj kip. U tom bi slučaju došao!", poručio je u svom stilu Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo