TREBAO JE DATI VIŠE

PO PRVI PUT U ŽIVOTU BIO JE SAMOKRITIČAN: Ibrahimović progovorio o svojoj igri za United

U rijetkim trenucima samokritike, Zlatan Ibrahimović progovorio je o svojoj igri za Manchester United. I švedskom napadaču je jasno da je dosad trebao više pružiti u dresu “crvenih vragova”.

KAKVI JUBILEJI: Ibrahimović zabio 25000. gol Premier lige, Rooney u odabranom društvu

“Iskreno, trebao sam zabiti više za United. Promašivao sam iz nekih čistih situacija, nisam naviknuo na to. Znam da mogu više, znam i da momčad mora pružiti više. To ćemo i napraviti”, kazao je Ibrahimović koji je u pobjedi 2:1 protiv Swanseaja zabio 400. gol u karijeri.


Teško se privikava na engleski nogomet

Bio je to ujedno i njegov osmi pogodak u 17. nastupu za United. Time je prekinuo negativno razdoblje od čak dva mjeseca bez gola. Ibrahimović, koji je ovog ljeta iz PSG-a stigao na Old Trafford bez odštete, priznao je kako mu se nije lako naviknuti na Premiership. Dosad je igrao u Švedskoj, Nizozemskoj, Italiji, Španjolskoj i Francuskoj.

“Drugačije je, ovdje jedna momčad ne kontrolira utakmicu, stalno idemo gore-dolje, gore-dolje. Takva je igra, moraš se na to naviknuti”, dodao je Ibra koji se naviknuo na život u Manchesteru.

“Čuo sam svakakve priče, ali ja sam iz Švedske i nemam velika očekivanja kad su u pitanju stvari izvan nogometa. Jednostavan sam, obiteljski čovjek”, kazao je švedski napadač.

Nije bio na Eiffelovom tornju

Možda bi nekome bilo teško preseliti se iz Pariza u Manchester, ali Ibrahimoviću to ne smeta. Ionako nije previše toga vidio u “gradu svjetlosti”, čak nije posjetio ni najveću parišku atrakciju, Eiffelov toranj.

“Jednom su mi rekli kako će umjesto tornja postaviti moj kip. U tom bi slučaju došao!”, poručio je u svom stilu Ibrahimović.

 

Povratak na Net.hr