PLASMAN U FINALE POSVEĆEN LEGENDI: / 'Dragi Luis, nakon 42 godine osvetili smo tvoj Atletico!'

Image

Vrlo emotivan bio je Atleticov plasman preko Bayerna u finale Lige prvaka.

4.5.2016.
12:00
VOYO logo

Novinar madridskog Asa, posvetio je tekst legendarnom Luisu Aragonesu, legendi Atletica koji je bio strijelac u finalu prije 42 godine.

'Dragi Luis...'

"Dragi Luis, prvo moram tebi ispričati što se dogodilo. Atletico je po treći put u finalu Lige prvaka, drugi put u tri godine. Za to je trebalo 'ubiti' duh Bayerna. Taj dio povijesti je osvećen. Simeone je to napravio za tebe. Bilo je teško jučer, momčad je patila, nitko to ne zna bolje od tebe, Luis. Da je bilo lagano, to ne bi bio pravi Atletico", napisao je novinar Asa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset godina u Atleticu

Luis Aragones nije doživio vidjeti dva finala Simeoneovog Atletica, preminuo je u veljači 2014. U Španjolskoj je slavljen i kao uspješan izbornik koji je Furiji donio naslov europskog prvaka 2008. godine. Za Atletico je igrao deset godina, od 1964. do 1974., u 265 utakmica zabio je 123 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I navijači Atletica nisu zaboravili svoju legendu u trenucima slavlja. Pod krovom Allianz Arene, gdje su bili smješteni, skandirali su najvećem igraču u povijesti svog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je red na Real

Španjolski mediji slave nevjerojatan veliki uspjeh Atletica, a Marca je dio naslovnice posvetila i Realu. "Sad je red na tebe", piše ovaj sportski dnevnik, priželjkujući španjolsko finale, kao i 2014. Katalonski El Mundo Deportivo veliča slovenskog vratara Jana Oblaka, kao i ulogu trenera Diega Simeonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački mediji: Tužan hat-trick

"Pobjeda je tako gorka za Bayern, posebice za Pepa Guardiolu koji se nakon tri godine oprašta od Münchena bez osvojene Lige prvaka. U milanski finale ide Atletico, a Guardiola je tri puta posrnuo u polufinalu u dvoboju protiv španjolskih momčadi. Bilo je jako blizu. San o trostrukoj kruni je umro onog trenutka kad je Thomas Müller promašio jedanaesterac za Bayern", piše Kicker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo