PJACA ODUŠEVLJEN POVRATKOM MEĐU VATRENE: / 'To je možda i najljepša stvar u nogometu, nema veće časti'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

U prošlogodišnjoj prijateljskoj utakmici protiv Estonije Pjaci stradalo je koljeno i od tada nije bio među Vatrenima.

22.3.2018.
10:14
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon oporavka od teške ozljede koljena Marko Pjaca napokon je na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću te se trenutno s Vatrenima nalazi u SAD-u gdje će Hrvatska igrati s Peruom i Mekiskom.

"Koljeno je dobro, dobro se osjećam i to je trenutačno najvažnije. Nastojim skupiti što više minuta te biti spreman za nastup na Svjetskom prvenstvu. Jako je lijepo opet biti s reprezentacijom, to je možda i najljepša stvar u nogometu - predstavljati svoju zemlju. Uvijek mi je čast i zadovoljstvo doći na reprezentativno okupljanje", poručio je Pjaca putem službene stranice HNS-a. Osvrnuo se potom na nadolazeće susrete, ali i one u lipnju s Brazilom i Senegalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Schalke's Marko Pjaca celebrates after scoring a goal during the German First division Bundesliga football match FC Schalke 04 vs Hanover 96 in Gelsenkirchen, western Germany, on January 21, 2018. / AFP PHOTO / DPA / Guido Kirchner / Germany OUT / RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050

"Bitni su nam susreti s neeuropskim momčadima, s obzirom da smo Island dovoljno dobro upoznali u nedavnim kvalifikacijskim okršajima. Želimo se dodatno uigrati, izvući pritom dobar rezultat - to nam je važno za samopouzdanje - a igrači koji manje igraju u klubovima žele veću minutažu", rekao je Pjaca pa je prokomentirao suparnika na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Definitivno nije laka skupina, imamo dosta teške suparnike. Nema se što posebno reći o Messijevoj Argentini, oni su nam vjerojatno najopasniji suparnik. Nigerija je mlada momčad i nikad se ne zna što od njih očekivati, a Island je bio prvi u našoj kvalifikacijskoj skupini. No, vjerujemo u sebe i cilj nam je proći skupinu", završio je krilni napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo