PJACA DOBIVA VELIKU KONKURENCIJU? Juventus želi dovesti njemačku zvijezdu, spremni su se odreći napadača

Ponajveća zvijezda njemačkog nogometa Julian Draxler (22) priznao je u intervjuu za Bild kako želi napustiti Wolfsburg.

To su iskoristili talijanski mediji kako bi ga odmah smjestili u Juventus., kub koji je u prošlosti pokazao interes za njega. SportMediaset piše da bi ga aktualni talijanski prvaci željeli dovest te da bi u transfer uključili napadača Simoena Zazu, koji bi otišao u suprotnom smjeru.

Razlog tomu je što je klub već potrošio ogromne novce u ljetnom prijelaznom roku pa su tako samo za Gonzala Higuaina izdvojili 90 milijuna eura.


“Želim napustiti klub. Rekao sam to čelnicima Wolfsburga dva dana nakon Europskog prvenstva”, izjavio je Draxler. Ako bi Nijemac stvarno došao u Juventus to bi predstavljalo problem za Marka Pjacu s obzirom da obojica igraju na sitim pozicijama.

Wolfsburg je prošlu sezonu završio na osmo mjestu u Bndesligi te nisu izborili Europu. Upravo je to jedan od razloga zbog kojih Nijemac želi promjenu.

“Kada sam 2015 dolazio u Wolfsburg imali smo usmeni dogovor da mogu otići ako se ukaže prilika. Sve osobe uključene u moj transfer dogovorile su se da mogu otići u strani top klub ako dođe ponuda”, poručio je Draxler.

Prošle je sezone u dresu Wolfsburga odigrao 35 utakmica u svim natjecanjima. Pritom je zabio devet golova te ih je namjestio još osam.

Povratak na Net.hr