PIŠI KUĆI, PROPALO: / Europa prvi put ostaje bez medalje na SP-u

Image

Argentinski ragbijaši plasirali su se u polufinale Svjetskog prvenstva nakon što su u četvrtfinalu u Cardiffu pred 72.

18.10.2015.
16:48
VOYO logo

Argentinci su deklasirali ozljedama načete Irce i nakon osam godina su opet među četiri najbolje ragbi nacije svijeta, što Ircima nije uspjelo nikad u povijesti. Južnoamerikanci su 2007. osvojili treće mjesto na SP u Francuskoj, svladavši u utakmici za broncu Francusku s 34-10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu će 25. listopada u Twickenhamu igrati protiv pobjednika dvoboja Australije koji su posljednji polufinalisti Svjetskog prvenstva nakon što su u Londonu u uzbudljivom dvoboju porazili Škotsku s 35-34. Škoti su bili na pragu velikog iznenađenja, vodili su sve do zadnje minute dvoboja, a presudne bodove je Australcima donio Foley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu su Novozelanđani izbacili Francusku, a Južna Afrika je bila bolja od Walesa. Tako sve četiri reprezentacije u polufinalu SP-a bit će s južne polutke, Europljani će ostati bez medalje po prvi put u povijesti natjecanja na SP-u. Francuzi i Englezi su dosad uglavnom branili čast 'starog kontinenta' i osvajali medalje, ali sada je europski ragbi ostao bez polufinalista i osvajača medalje...

Englezi su katastrofalno kiksali na SP-u, nisu uspjeli niti proći skupinu, kao i ostali europski predstavnici - Gruzija, Italija i Rumunjska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike