Piksi razočaran Srbijom

Bosna je sigurno ide na Mundijal, ocenio je trener Nagoje

27.6.2013.
15:10
VOYO logo

Trener japanske Nagoje Dragan Stojković Piksi izjavio je da je veoma razočaran igrama srpske reprezentacije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

- Razočaranje je veliko tim pre što se Mundijal igra u zemlji fudbala, Brazilu. Izazov je bio otići tamo, ali eto mi nećemo uspeti. To je stvar za analizu odgovornih i njima prepuštam ostatak komentara po ovom pitanju. Što se tiče Hrvatske mislio sam da su mnogo jači. Ono što sam video od njih na utakmici sa Srbijom nije ostavilo dovoljno jak utisak na mene. Nisu dovoljno dobri za prvo mesto u grupi, pa će, prema svemu sudeći, u baraž - rekao je proslavljeni fudbalski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Piksi je oduševljen igrama reprezentacije Bosne i Hercegovine i da je uveren da će selekcija koju predvodi njegov nekadašnji saigrač Safet Sušić sigurno igrati na šampionatu sveta u Brazilu.

- Bosna i Hercegovina ostavila je najjači utisak u kvalifikacijama za Mundijal. Kada to kažem mislim na države bivše Jugoslavije, ali i na kompletnu evropsku zonu kvalifikacija. Očigledno, Sušić odlično vodi ekipu, ukomponovao je snažan tim, a ekipa ima veliko samopouzdanje, što je bitan preduslov za velike poduhvate - rekao je Stojković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao glavne favorite na Mundijalu 2014. godine trener japanske Nagoje vidi Španiju, Nemačku, domaćina Brazil, ali i Italiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo