PETKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE PROPAO NJEGOV TRANSFER U HAJDUK: / 'Kako da najblaže ispričam tu priču....'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Priznao je da je bilo kontakta

13.1.2021.
13:26
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i napadač Dinama, BrunoPetković (26), prije 14 godina iz Neretve je prešao o omladinski pogon Dinama. U to vrijeme za 12-godišnjakom je interes pokazivao i Hajduk, međutim odabrao je Zagreb. Kako i zašto pojasnio je u podcastu HNTV-a 'Utakmicu po utakmicu'.

"Tada mi se nije zamjerio Hajduk, nego ljudi koji su tada bili odgovorni za skautiranje i dovođenje djece iz svih krajeva, pa tako i iz Neretve, ali... Kako da najblaže ispričam tu priču... Bili su zainteresirani za dovođenje mene, ali se trebalo ispuniti neke drugačije uvjete. Eto, rekao sam vam, ali vam nisam rekao", ispričao je i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

03.12.2020., Rotterdam- Utakmica 5.kola UEFA Europske lige izmedju Feyenoorda i Dinama zavrsila je pobjedom Dinama 2:0.Bruno Petkovic Photo: Igor Soban/PIXSELL

"Dinamo je s druge strane ponudio plan i program meni i mojoj obitelji i ponudio da će osigurati što god nam treba. To sam znao cijeniti".

Petković se u omladinskom pogonu Modrih zadržao od 2007. do 2009. kada je prešao u Zagreb, as potom u HAŠK i Hrvatski dragovoljac da bi 2012. stigao u Cataniju. Seniorski debi upisao je za taj klub 27. siječnja 2013 kada je zaigrao u pobjedi protiv Fiorentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do povratka u Dinamo 2018. bio je na nekoliko posudbi u Italiji te je među ostalim igrao za Bolognu i Veronu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo