ČEKA SE DIJAGNOZA

PETEV ZABRINUO NAVIJAČE: Dinamo za Sevillu ostao bez najboljeg igrača?

Dinamo je u Zaprešiću stigao do pobjede golom Ante Ćorića, no zabrinjavajuće po Ivajla Peteva je činjenica da će protiv Seville možda ostati bez najboljeg igrača.

“Soudani je dobio udarac u mišić, nadam se da će proći brzo. Vidjet ćemo sutra o čemu se točno radi”, izjavio je Bugarin. Osvrnuo se i na utakmicu.

“Zadovoljan sam s osvojena tri boda, ali neke mi se stvari nisu svidjele protiv Intera. Moramo shvatiti da smo puno griješili u obrani danas. Zabili smo rani gol, imali još par dobrih šansi koje nismo iskoristili, ali radili smo i greške. Inter je jako dobra ekipa, čestitam im na dobroj igri. Sretan sam samo zbog bodova, to je najbitnije. Drugo ćemo popraviti i poradit ćemo na greškama koje smo radili”, poručio je. Pojasnio je i da je Ćorića izvadio jer je igrao prije tri dana.

Trener Intera Samir Toplak također je prokomentirao utakmicu.

“Kod gola nam se dogodila greška koju nisam vidio ni u mlađim kategorijama. To me ljuti. S ostalim sam zadovoljan. Bili smo i bolji u prvom poluvremenu. Ponosan sam jer kada Dinamo vadi napadača, a stavlja stopera, ja mogu biti ponosan. Dojam je bio odličan, ali rezultat nikakav”, poručio je Toplak.

Povratak na Net.hr