PROSULI BODOVE

PETEV UGROZIO POHOD NA NASLOV: ‘Sami smo si krivi, griješili smo previše. Hoćemo li biti prvaci?…’

Trener Dinama Ivajlo Petev nakon remija protiv Istre 1961 (1:1) nije skrivao nezadovoljstvo igrom i konačnim rezultatom momčadi.

“Čestitam Istri na utakmici, dok mi nismo odigrali dobro. Šteta što je protivnik postigao pogodak iz prve svoje prigode, to se ne smije događati momčadi koja se bori za naslov prvaka. Naravno da ćemo analizirati pogreške, kako smo previše griješili u dodavanjima. Nismo preuzeli dovoljno odgovornosti, nismo tražili dovoljno igre u dubinu u drugom dijelu. Dakako, imali smo nekoliko izrazitih prilika, ali to nije to. Odigrali smo slabu utakmicu, sami smo si krivi”, rekao je Bugarin nakon utakmice.

MODRI NA KOLJENIMA: Istra zadala težak udarac Dinamu, Rijeci se otvorila ogromna šansa

OKO SOKOLOVO IMAT ĆE PUNE RUKE POSLA: Pogledajte spornu situaciju iz koje je Dinamo poveo

Dinamo sada očekuje težak raspored – Lyon, Osijek, Rijeka, Juventus, Hajduk…

“Slažem se da je težak raspored. Igrači moraju biti svjesni da tko uđe u prvih 11 mora ginuti za Dinamo. Protiv Istre nismo bili ozbiljni, nismo dali 100 posto, to su glavni razlozi gubitka dva boda”, rekao je Petev te je nastavio dijagnosticirajući glavni problem momčadi.

“Ovaj klub uvijek se bori za prvaka, uvijek je pod stresom, a kada moramo igrati svaku utakmicu pod stresom, onda smo pravi, najjači. Imamo kvalitetne igrače, upravo ono što treba, ali to je jedina istina”, poručio je. Osvrnuo se i na šanse za osvajanje prvenstva.

“Jedna utakmica neće srušiti moju motivaciju. Ponavljam mi smo krivi za ovaj rezultat i moramo naučiti da svaku utakmicu dajemo sve od sebe, biti disciplinirani i koncentrirani”, završio je.

Povratak na Net.hr