OGLAS

PERUANSKI IZBORNIK NAHVALIO HRVATSKU: / 'To je velika momčad, pristupit ćemo utakmici ozbiljno'

Image
Foto: Screenshot
23.3.2018.
11:59
Screenshot
VOYO logo

Crveno-bijeli su se plasirali na Svjetsko prvenstvo prvi put nakon 1982. godine.

Peruanski izbornik Ricardo Gareca poručio je kako će njegovi nogometaši nastojati imati loptu u nogama većinu vremena utakmice s Hrvatskom te da su u Miami došli po pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je velika ekipa, s velikim posjedom lopte, a na to ćemo odgovoriti istom mjerom. Nastojat ćemo imati loptu u svojim nogama većinu vremena. Bit će to intenzivna utakmica, a mi ćemo izaći na teren kako bi smo pobijedili", rekao je 60-godišnji Gareca u obraćanju medijima.

"Ne znam hoće li ritam utakmice biti kao na Svjetskom prvenstvu jer je sve ovo priprema da se ondje stigne na najbolji mogući način. Sumnjam da će biti kao na Svjetskom prvenstvu, no pristupit će joj se ozbiljno", dodao je. Hrvatska i Peru nikada dosad nisu igrali međusobno. Obje reprezentacije okupile su se nakon četiri mjeseca kako bi odigrale prvu prijateljsku utakmicu uoči Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon četiri mjeseca moji igrači su u jako dobrom fizičkom stanju. Željni su napredovanja, a za to ima prostora. Moja ideja je dati priliku što većem broju igrača jer smo još uvijek u procesu konsolidacije. Na puno pitanja moramo odgovoriti", rekao je Argentinac koji je od 2016. na klupi Perua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crveno-bijeli su se plasirali na Svjetsko prvenstvo prvi put nakon 1982. godine. Natjecanje u Rusiji počinje za manje od tri mjeseca. Nadaju se da će ondje zaigrati 34-godišnji napadač Paolo Guerrero, njihov prvi strijelac te igrač brazilskog Flamenga. Njega je suspendirala FIFA-a.

"Jako nas veseli što je počeo trenirati u klubu. Vidimo da je potpuno posvećen treniranju, a njegov povratak na travnjak je važan napredak", rekao je Garreca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Hrvatske neće igrati niti aktualni kapetan i stoper Alberto Rodríguez zbog ozljede lijeve noge.

"On je otpao za ove dvije utakmice (protiv Hrvatske i Islanda) no dobro je što je s nama", zaključio je izbornik te južnoameričke reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo