PERIŠIĆU I BROZOVIĆU STIGLO VELIKO POJAČANJE: / 'Novi šerif je u gradu'

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Veliko pojačanje za Inter u napadu na titulu

1.7.2019.
8:56
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Talijanski prvoligaš Inter u ponedjeljak je i službeno potvrdio dolazak velikog pojačanja, izvrsnog urugvajskog braniča Diega Godina koji će tako postati suigrač hrvatskim reprezentativcima Ivanu Perišiću i Marcelu Brozoviću.

Talijanski klub je na Twitteru objavio Godinovu fotografiju uz opis: "Novi šerif je u gradu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godin u Inter stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Atletico Madridom u kojem je igrao posljednjih osam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, CURTO DE LA TORRE / AFP
Image
Foto: AFP, CURTO DE LA TORRE / AFP

Diego Godin

U Interu će ga voditi slavni talijanski trener Antonio Conte, koji je također stigao u Nerazzure ovo ljeto, pa je u milanskom klubu zavladala euforija i počeo se najavljivati napad na naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tridesettrogodišnji Godin već je početkom svibnja je na konferenciji za novinare objavio kako napušta Atletico na kraju sezone kada mu istekne ugovor. “Malo sam nervozan. više nego prije utakmice, ali sam pozvao sve vas ovdje da vam kažem da će ovo biti moji zadnji dani u Atletico Madridu”, izjavio je 33 branič.

Slavni dani u Atleticu

Godin je u Atletico, za koji je odigrao 387 utakmica i zabio 27 golova, došao iz Villarreala 2010. godine. S Atleticom je 2014. osvojio naslov prvaka Španjolske. Osim tog naslova španjolskog prvaka s Atleticom je osvojio dva naslova pobjednika Europske Lige, jedan Kup kralja, jedan španjolski Superkup i tri UEFA Superkupa, a i dva puta je igrao u finalu Lige prvaka 2014. i 2016. i oba puta izgubio od Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Godin nije tada otkrio gdje namjerava nastaviti karijeru, španjolski mediji od početka su pisali kako je već sve dogovoreno za njegov prelazak u Inter, što se i pokazalo točnim.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo