PERIŠIĆ SE ZBOG OZLJEDE NAŠAO U OGROMNOM PROBLEMU: / Već se nagađa što će biti s Vatrenim, propada mu transfer iz snova?

Image
Foto: Profimedia

Vrlo je izgledno da će mijenjati sredinu

5.2.2020.
13:16
Profimedia
VOYO logo

Što će biti s klupskom karijerom IvanaPerišića pitanje je koje se odmah postavilo nakon što je objavljeno da će zbog ozljede izbivati oko dva mjeseca. Vatrenog je u utorak tijekom treninga 'polomio' suigrač AlvaroOdriozola. Na prvu se činilo da nije riječ o ničem ozbiljnijem, da bi malo potom završio na operaciji gležnja. Došlo je do puknuća vanjskog dijela te ga čeka dulji oporavaka.

Iako je godinama bio neizostavni član udarne postave Intera dolaskom AntonijaContea Hrvat je postao višak jer se ne uklapa u 3-5-2 sustav kojeg forsira Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je pozitivno odgovorio na poziv iz Bayerna i otišao na jednogodišnju posudbu s mogućnošću ostanka. Ovaj potez vodstva Bayerna i tadašnjeg trenera NikeKovača naišao je na brojne kritike, ali Perišić ih je svojim predstavama ubrzo utišao. Postao je i standardan kod novog trenera HansijaFlicka i ostanak u Bayernu činio se realnim.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

11.12.2019, Football UEFA Champions League 2019/2020, , 6. match day, FC Bayern Muenchen - Tottenham Hotspur, in Allianz-Arena Muenchen, Ivan Perisic (FC Bayern Muenchen) streckt das Bein hoch Ball. Football: UEFA Champions League, München, Germany - 11 Dec 2019, Image: 487720749, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Pixathlon / Shutterstock Editorial / Profimedia

No, sada bi se to moglo promijeniti. La Gazzetta dello Sport piše da bi ga ozljeda mogla koštati trajne selidbe u redove njemačkog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern ima opciju otkupa za 20 milijuna eura, ali kako im je u planovima još uvijek Cityjev Leroy Sane kao i Kay Havertz iz Bayer Leverkusena, Perišić bi mogao lako biti poslan natrag u Inter, navode Talijani.

Vatreni je u 15 prvenstvenih utakmice u kojima je nastupio postigao četiri gola uz pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo