PERIŠIĆ PRIZNAO DA JE BIO NA KORAK DO UNITEDA: / 'U Interu sam ostao iz jednog jedinog razloga'

Image
Foto: AFP

Vatrenom je, međutim, i dalje san zaigrati u Premier ligi.

30.11.2018.
15:35
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Ivan Perišić bio je u ljeto 2017. na meti JoseaMourinha. Inzistirao je Portugalac od vodstva kluba da mu dovedu Hrvata, ali do transfera nije došlo. O tome je za Four For Two sada progovorio i sam igrač.

"Istina je da sam imao na stolu ponudu Manchester Uniteda i da sam bio blizu odlaska iz Intera. Međutim, odlučio sam ostati, i kao što sam rekao, Spallettijeva ustrajnost u tome da ostanem odigrala je veliku ulogu. U nogometu su mali detalji u takvim situacijama presudni", kazao je Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostvarenje sna

Inter je, inače, ovog tjedna gostovao kod Tottenhama, a uoči utakmice Vatreni je govorio o želji da prije završetka karijere igra u Engleskoj.

"Već sam ranije rekao da bi to bilo ostvarenje sna i da je u nogometu sve moguće, ali sad sam u potpunosti koncentriran na Inter”, poručio je krilni napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski Calciomeraco objavio je pak prošlog utorka da je vrlo moguće da Vatreni igra zadnju sezonu na San Siru kao i to da u Interu razmišljaju o njegovoj prodaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno bi ponuda od 34 milijuna eura bila dovoljna da uvjeri Talijane u taj scenarij. Hrvat je poslije Svjetskog prvenstva ušao u novu sezonu dosta lošije nego prethodnu pa je dao samo dva gola u prvih 17 nastupa. Svjesni su toga i u Interu te su stoga i omekšali stav o njegovoj prodaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo