PERIŠIĆ POSTAO KLJUČ VELIKOG INTEROVOG POSLA: / Evo zašto Conte mora što prije prodati Vatrenog

Image
Foto: Profimedia

Talijani su pronašli idealno pojačanja, ali postoji kvaka

24.4.2020.
14:39
Profimedia
VOYO logo

Početkom veljače stigla je loša vijest iz Njemačke. Tijekom treninga AlvaroOdriozola nesmotreno je startao i slomio gležanj IvanuPerišiću. Ozljeda je stigla u najgorem mogućem trenutku kada je Vatreni igrao odlično i dokazivao da za njega ima mjesta u Bayernu. Krilni napadač stigao je lani na jednogodišnju posudbu iz Intera, a Bavarci su dobili mogućnost otkupa njegova ugovora.

Iako ima naznaka da će mu se ostvariti želja i ostati u Münchenu, za sada još ništa nije službeno dogovoreno. Perišić se u međuvremenu vratio treninzima, ali sezona je na čekanju uslijed pandemije koronavirusa. No, to nije zaustavilo talijanskog novinara i stručnjaka za transfere Fabrizija Romana da donese neke nove novosti vezane za sudbinu Vatrenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Objavio je da je Inter zainteresiran za Bayernovog CorentinaTolissa i da bi ga željeli dovesti na ljeto. Navodno je Conte njegov veliki fan, a volio bi ga u svlačionici iako se oporavlja od operacije gležnja zbog čega će preko dva mjeseca biti izvan pogona.

Romano tvrdi da ovaj posao nema veze s Ivanom Perišićem, ali da se u Interu nadaju da će Hrvata podati Bayernu ovog ljeta jer ne namjeravaju krenuti po Tolissa sve dok Perišićeva prodaja ne bude gotova stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranijee je objavljeno da Nijemci žele spustiti Perišićevu cijenu. Po ugovoru otkupna klauzula postavljena je na 20 milijuna eura, ali oni ga žele za pet milijuna eura manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo