PERIŠIĆ OPET NA RADARU ENGLESKOG VELIKANA: / Propao im posao iz snova pa se okrenuli Vatrenom

Image
Foto: Profimedia

Već je dva puta bio na korak do Old Trafforda

1.10.2020.
10:36
Profimedia
VOYO logo

Vratio sam se u Inter i sretan sam što sam opet ovdje. Imam ugovor koji vrijedi još dvije godine i nadam se da možemo ostvariti velike rezultate zajedno u sljedeće dvije sezone.

Izjavio je to hrvatski nogometaš IvanPerišić prije desetak dana. Međutm, i dalje je pitanje hoći li ostati u Interu. Do kraja prijelaznog roka ostalo je još pet dana, a Vatreni je navodno na radaru engleskog velikana Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crveni vragovi cijelo ljeto love potpis JadonaSancha, međutim Borussija Dortmund ne odustaje od 120 milijuna eura odštete pa se Englezi okreću drugim metama. Daily Mail tvrdi da je među njima i Perišić. Klub je, kao što je poznato, bio zainteresiran za njega dok je JoseMourinho bio na klupi, ali nisu željeli iplaiit za njega 50 milijuna eura, koliko je Inter svojedobno tražio. Sada se pak spominje mogućnost jednogodišnje posudbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvat je, inače, lani u dresu Bayerna u 38 nastupa zabio osam golova i još deset puta asistirao, te je osvojio trostruku krunu, Ligu prvaka, te njemačko prvenstvo i kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo