PEREZ I REAL NAPOKON DOBILI ZELENO SVJETLO: / Španjolac se nakon šest godina vraća u Madrid?

Image
Foto: AFP, JOHANNES EISELE

Posljednjeg dana prijelaznog roka u ljeto 2015. godine propao je transfer Davide de Gee iz Manchester Uniteda u Real Madrid.

25.4.2017.
15:43
AFP, JOHANNES EISELE
VOYO logo

Florentino Perez bjesnio je nakon što su iz Manchester Uniteda objavili da su imali problema s faks mašinom zbog čega su papire poslali 15 minuta iza ponoći pa je transfer neslavno propao.

Poslije toga Španjolac je poptuisao novi četverogodišnji ugovor s engleskim velikanom, ali prema svemu sudeći neće ga do kraja odraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želja za povratkom u rodni grad i u mogućnost da stane na vrata najtrofejnijeg europskog kluba je prejaka. Svjesni su toga i na Old Traffordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov menadžer Jorge Mendes stoga je navodno obavijestio Madriđane da je United spreman sjesti za stol kako bi se dogonorili oko transfera ponajboljeg svjetskog vratara.

Španjolski radio Onda Cero objavio je i to da je Jose Mourinho nema ništa protiv prodaje svoje jedinice dvije godine prije isteka ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogovor bi mogao biti otežan jer United želi da im Real isplati 70 milijuna eura što bi bio rekordan iznos kada su u pitanju vratari. Do sada je najskuplji bio prelazak Gianluigija Bufona iz Parme u Juventus 2001. godine - 53 milijuna eura.

Također, Španjolac bi morao pristati na smanjenje plaće jer je 12 milijuna eura godišnje u ovom trenutku previše za Madriđane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Gea je, inače, na vratima Uniteda od 2011. godine kada je stigao iz Atletico Madrida.

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo