PERAS SE VRAĆA: / Bivši hrvatski izbornik blizu dogovora s Anadolu Efesom

Image

Velimir Perasović jedna je od trenerskih zvijezda Eurolige, ove sezone napravio je sjajan posao s Kutxom Laboral, koja je unatoč znatno manjim budžetom uspjela izboriti Final Four u Berlinu.

19.5.2016.
14:49
VOYO logo

Klub u kojemu je bivši hrvatski izbornik ostavio trenerski, ali i igrački trag, teško će moći zadržati sjajnog stručnjaka. Prema pisanju košarkaškog portala Sportando, Velimir Perasović već je dogovorio povratak u turski Anadolu Efes. Istanbulski klub je u potrazi za trenerom nakon otkaza Dudi Ivkoviću na kraju još jedne razočaravajuće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodio Efes u sezoni 2010/11

Perasović je već vodio Efes, u sezoni 2010/11. Bilo je to nakon odlaska iz Cibone, ali u Istabulu se zadržao samo jednu sezonu. Sa sobom je iz Zagreba doveo i pomoćnog trenera Tomislava Mijatovića koji se u istom klubu zadržao do danas.

Turska ne ograničava trenere

Teško da će Peras, ako se odluči na povratak u Istanbul, tamo zateći Darija Šarića kojemu je nakon dvije sezone bliža opcija za odlazak u NBA ligu, u Philadelphia '76-erse. Dobra vijest za ljubitelje hrvatske košarke je i ta da Turska ne ograničava trenere u radu s reprezentacijom, tako da ne bi bilo formalne prepreke u Perasovićevom povratku za kormilo reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo