PEP U EUFORIJI: / 'Napokon smo u tome uspjeli, srušili smo najbolju momčad na svijetu'

Image

Kako pobijediti nepobjedivu momčad? Jednostavno - dovedite njihovog bivšeg trenera.

1.11.2016.
23:45
VOYO logo

Upravo je to bio recept Manchester Cityja, kojem nikada do utorka navečer nije pošlo za rukom srušiti veliku Barcelonu. U šest međusobnih ogleda nikada do sada City nije bio uspješan. Posljie ranog pogotka Lionela Messija izgledalo da to neće biti slučaj niti u sedmoj utakmici, ali na kraju engleski klub uspio je preokrenuti i slaviti.

Image
BARCA POTOPLJENA NA ETIHADU: /

Pep se osvetio bivšem klubu, City slavio nakon velikog preokreta

Image
BARCA POTOPLJENA NA ETIHADU: /

Pep se osvetio bivšem klubu, City slavio nakon velikog preokreta

"Barcelona je odigrala fenomenalnih pola sada. Bolje smo igrali 11 protiv 11 u Barceloni, nego što smo odigrali prvih 38 minuta ovdje. Mi smo imali jako puno problema, ali nam je naš prvi gol puno pomogao. Naši igrači su tada shvatili da je loše razdoblje završilo. De Bruyne je puno pomogao drugim golom", kazao je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U drugom poluvremenu imali smo puno kontranapada. Da smo ih uspješno završili, ranije bi osigurali pobjedu. Jako sam sretan zbog svojih igrača. Prvi put smo pobijedili najbolju momčad na svijetu", izjavio je Katalonac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško se boriti s njima jer City 25 godina nije igrao u Europi. Pokazali smo puno dobrih stvari. Ovo je veliki korak. Igrali smo s najboljom momčadi na svijetu i bili smo konkurentni. Sada će svi shvatiti da smo pobijedili najbolju momčad svijeta", jasan je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Enrique o greškama

Njegov bivši suigrač i nasljednik na klupi Barcelone Luis Enrique svjestan je propuštene prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo vrhunskih 40 minuta protiv odlične momčadi. Pogreška i gol za 1:1 došli su u pogrešno vrijeme. Poslije toga je uslijedio loš period. Nadali smo se da ćemo nastaviti dominirati, ali nismo uspjeli zbog grešaka koje smo radili i pritiska suparnika. Nismo kontrolirali igru na isti način. Prvih 40 minuta pripalo je nama, drugih 50 njima i rezultat je odraz toga", rekao je Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brinem li se zbog grešaka u obrani? To su normalne stvari. Možda je neobično kada se to dogodi poslije 40 minuta dominacije, ali oni su igrali dobro, bili su agresivni i isprovocirali su više grešaka nego što su sami napravili", smatra Enrique.

Rezultatom 3:1 Manchester City je postao prva engleska momčad poslije Manchester Uniteda u sezoni 1998.-1999. koja je Barceloni zabila tri ili više golova u grupnoj fazi Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo