PEP RAZVESELIO BJELICU: / City primio težak udarac, Dinamu se otvara velika prilika na Maksimiru

Image

Iako su mnogi unaprijed upisali dva poraza Modrih protiv Cityja stvari su se u međuvremenu znatno promijenile

25.11.2019.
15:05
VOYO logo

Prvi napadač Manchester Cityja Argentinac Sergio Aguero ozlijedio je butni mišić desne noge na derbiju s Chelseajem u subotu i bit će izvan terena nekoliko tjedana, kazao je trener Citya PepGuardiola.

Guardiola je tu vijest kazao na konferenciji za novinare uoči utakmice Lige prvaka protiv Šahtara, koja se igra u utorak u Manchesteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Manchester City's Argentinian striker Sergio Aguero celebrates after scoring the opening goal of the English FA Community Shield football match between Chelsea and Manchester City at Wembley Stadium in north London on August 5, 2018. / AFP PHOTO / Glyn KIRK / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

Upitan za Dinamo

"Nažalost, morat ćemo igrati bez Sergia na nekoliko tjedana, a možda i duže", kazao je Guardiola, koji je i potvrdio da će umjesto njega u napadu igrati Brazilac GabrielJesus.

Cityju je za plasman u osminu finala, i prije zadnje utakmice s Dinamom u Zagrebu, na Etihadu dovoljan i bod protiv Šahtara. Uzme li se sve navedeno u obzir kao i podatak da City vikend prije i vikend poslije Dinama igra derbije (Arsenal, Leicester) te lovi priključak s Liverpoolom, Modri bi na Maksimiru lako mogli tražiti puno više no što se očekuje od njih. Taj bi se susreta tako vrlo lako mogao pretvoriti u ključni u nastojanju da dođu do drugog kruga lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo