PAŠALIĆ ZABIO TUDORU I IZAZVAO LUDNICU U BERGAMU: / Pogledajte majstoriju Vatrenog za potvrdu velike pobjede i Ligu prvaka

Image
Foto: Screenshot

To mu je četvrti prvenstveni pogodak ove sezone

29.4.2019.
20:49
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Mario Pašalić zabio je novi pogodak u dresu Atalante. Njegov klub ugostio je u ponedjeljaka u 19 sati Udinese Igora Tudora. Sve do 82. minute mirovale su mreže. Tada je domaćine u vodstvo nakon udarca s bijele točke doveo De Roon. Samo nekoliko minuta kasnije u strijelce se upisao i Vatreni. Bilo je to u 85. minuti.

https://streamable.com/q6mfn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao pomoć

Pašalić je pucao sa 17 metara, a lopta je na putu prema golu pogodila braniča Udinesea Nuytincka, promijenila smjer i prevarila odličnog vratara Musa. To mu je sedmi gol u svim natjecanjima ove sezone i četvrti u prvenstvu.

Inače, Udinese, kojega vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, odlično se branio sve do 80. minute, a tada je Samir neoprezno u svom kaznenom prostoru srušio Masiella, a De Roon je u 82. minuti iz kaznenog udarca doveo Atalantu u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispre Rome

Četvrta Atalanta sada ima 59 bodova, jedan više od pete Rome, a tri manje od trećeg Intera u borbi za pozicije koje vode u Ligu prvaka sljedeće sezone. Udinese je ostao 17. sa 33 boda, četiri više od 18. Empolija koji se nalazi u zoni ispadanja.

Juventus je sa 88 bodova još ranije osigurao naslov prvaka. Atalanta je ovom pobjedom skočila na četvrto mjesto na tablici ispred Rome. S druge strane Udinese će do zadnjeg kola morati strepiti za ostanak u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo