Partizan izgubio od Ludogoreca

Poveli s 1:0, izgubili sa 2:1

31.7.2013.
21:27
VOYO logo

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras od ekipe bugarskog šampiona Ludogoreca utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona i to 2:1 (0:0).

Partizan je utakmicu počeo nekako mlako i prvi značajniji šut u gol su imali tek u 20. minutu, dok je Ludogorec imao šansu iz slobodnog udarca već na početku meča a i u 10. minutu kada su iz igre propustili veliku mogućnost da povedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo poluvreme naš šampion je igrao dosta ne povezano i nije uspeo da se konsoliduje, a veliki problem imali su sa iznošenjem lopte.

Tako su osim dve šanse Šćepovića iz slobodnog udarca i šuta iz daljine Stojanova, nisu mnogo pružili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, na terenu je bilo dosta varnica pa je tako pred kraj poluvremena zbog oštrog starta Saša Ilić dobio žuti karton, a nakon njega i Matija iz Ludogoreca.

Poluvreme se završilo bez golova, a nakon toga već u prvom minutu drugog dela utakmice Ludogorec je imao šansu za gol kada je njihov igrač pogodio stativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je samo tri minuta kasnije kaznio Saša Marković, koji je na dodavanje Šćepovića dao gol Bugarima i tako je Partizan poveo.

Iako se činilo da je Ludogorec posustao nakon ovog gola, u 54. minutu Marseljino koji je bio krivac zbog toga što su Bugari dobili gol, ovaj put se iskupio i smestio loptu tik pored stative golmana Partizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjednačen rezultat nije dugo potrajao a tome je najviše kriva uspavana odbrana Partizana. Na šut iz same odbrane loptu je dobio Aleksandrov, koji se prošetao kroz našu odbranu i dao pobednički gol.

Nakon toga videla se jako nervozna igra oba tima pa je ubrzo Jojić dobio karton, zatim i Đemba-Đemba, da bi na Ivanov postao šesti sankcionisani igrač Partizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo nekoliko minuta kasnije Jojić dobija i drugi žuti karton, a Partizan ostaje bez igrača pet minuta pred kraj meča.

Ostatak meča protekao je bez ikakvih zanimljivih detalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: Novosti

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo