PANIKA U SUSJEDSTVU: / Srbiju očekuju uhićenja, u Hrvatskoj se mirno spava

Image

U ponedjeljak je u Novoj Pazovi održana sjednica Izvršnog odbora FSS-a, a glavna tema je bila aktualna situacija u srpskom nogometu.

2.6.2015.
9:20
VOYO logo

Srpski nogomet trese "groznica" zbog podataka Interpola i UEFA-e o navodnom namještanju nogometnih susreta u toj zemlji. Predsjednik srpskog nogometnog saveza Tomislav Karadžić je, stoga, najavio izbore za polovicu srpnja, a na kojima će jedina točka biti eventualni izbori.

B92 piše kako će Karadžić do tada obaviti razgovore sa svim predsjednicima regionalnih saveza kako bi bili usklađeni "satovi" u vezi izbora na svim nivoima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebalo bi 'pročačkati' i u Lijepoj našoj

Tako je nakon korupcijskog skandala u FIFA-i, slična priča pokucala i na vrata naših prostora, čije nogometne javnosti i nemaju baš dobro mišljenje o vlastitom nogometu, tj kod kojih postoji određena doza sumnje u korupciju i namještanje. Do sada još ništa nije dokazano u Hrvatskoj, no, puno je onih koji misle da bi se moralo malo "pročkakati" i u Lijepoj našoj.

"Nitko se ne bi trebao bojati izbora. Svi trebamo provjeriti legitimitet našeg nogometa, od najnižih do najvišeg nivoa nogometne vlasti u našoj zemlji. Ne želim ništa prejudicirati, ali izbori sigurno neće biti prije rujna", kazao je Karadžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karadžić poslao poruku Michelu Platiniju

Na sjednici Izvršnog odbora saveza utvrđeno je grubo kršenje statuta Saveza u vezi s aktualnom situacijom u nogometnom savezu Vojvodine, koji će biit upozoreni na nepravilnosti.

Image
Image

Uz to, članovi su obaviješteni o spomenutoj dokumentaciji Interpola i UEFA-e i rezultati interne istrage o namještaju pojedinih utakmica, a čitava priča će se proslijediti srpskom tužiteljstvu na daljnji postupak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbi, naravno, nisu oduševljeni zbog inkriminirajućih podataka i istrage. Tako je Karadžić putem medija Michelu Platiniju poručio da je njegova namjera o slanju svojih ljudi u Srbiju da se pobrinu oko situacije u srpskom nogometu, ništa već nedozvoljeno mješanje politike u nogomet.

I dok se u Srbiji tijekom ljeta očekuju uhićenja istaknutih nogometnih ličnosti kada započne istraga, u Hrvatskoj su još uvijek svi mirni i spavaju bezbrižnim snom. Iako, situacija u domaćem nogometu je sve samo ne blistava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo