PANIKA U REALU I PORTUGALU: / Ronaldo odlučio ignorirati liječnike, 50 posto izgleda da propusti EURO!

Image
Image

Cristiano Ronaldo propustio je prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka, protiv Manchester Cityja na Etihadu, ali drugu neće.

4.5.2016.
11:13
VOYO logo

Liječnici su užasnuti, pogotovo oni portugalski, jer postoje veliki izgledi da Ronaldo pogorša ozljedu mišića i propusti nastup na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Procjene da će Realova zvijezda produbiti rupturu mišića kreću se oko 50 posto, što je dovoljan razlog za alarm i u Zidaneovoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema Benezme i Casemira

Trener Reala zbog ozljeda večeras neće moći računati na Karima Benzemu i Casemira, a izostanak Ronalda bio bi nenadoknadiv za Madriđane. Prva utakmica protiv Cityja na Etihadu bila je, bez glavne zvijezde momčadi, prava uspavanka. Ronaldo se zabavljao na tribini slikajući se s navijačima i objavljujući statuse na društvenim mrežama, ali očito mu je sjedenje uz teren vrlo teško palo, čim je odlučio zaigrati i uzvratnoj utakmici polufinala.

U međuvremenu je i poručio kako "nema sumnje da će njegovo ime završiti u nogometnoj povijesti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brojke govore za sebe", kazao je Ronaldo koji je ove sezone zabio ukupno 44 gola u 47 utakmica, a u sedam sezona na Santiago Bernabeuu postao je i najbolji strijelac Reala u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirovao tjedan umjesto dva

Portugalac nema namjeru popustiti, trenirao je posljednja dva dana. Mirovao je tek polovicu potrebnog vremena, aktivirao se već nakon tjedana dana za ozljedu koja zahtijeva dva tjedna pauze.

Za Real je dvoboj protiv Cityja utakmica sezone, jer teško je povjerovati da će Barcelona i Atletico ispustiti bod viška pred Realom. Lov na 11. naslov europskog prvaka ipak je prioritet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo