MODRIĆ IZAZVAO PANIKU U MADRIDU: / Solari vratio Zidaneovog čovjeka od povjerenja kako bi izvukao Vatrenog iz krize

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Kapetan još uvijek osjeća posljedice raubanja na Svjetskom prvenstvu.

7.11.2018.
11:31
Screenshot
VOYO logo

Nakon najbolje sezone u karijeri, koja mu je donijela treći uzastopni naslov u Ligi prvaka, srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, individualno Uefino i Fifino priznanje za najboljeg u 2018. i kandidaturu za Zlatnu loptu, Luka Modrić prolazi najteže trenutke u dresu Real madrida još od početaka karijere na Santiago Bernabeu.

Malo kome je jasno što se dogodilo s igračem koji godinama glasi kao ključni u momčadi. Navijači ga u posljednje vrijeme redovito kritiziraju, a i mediji ga ne štede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kritike medija

"Modrić nije niti sjena onog nogometaša kakav je bio. Spor, bez ideje, energije…nestao je. Hrvat je izgubio svježinu i brzinu prenošenja lopte i sada se čitava igra lomi na njegovim leđima. Htio je na ljeto otići u Inter i možda ga je Real trebao pustiti”, počastio ga je Sport.es.

"Jedan od razloga zašto se Real Madrid muči činjenica je da je Luka Modrić ne blista kao i obično. Hrvat i dalje osjeća posljedice ‘raubanja’ na Svjetskom prvenstvu. Budući da niti Toni Kroos ne igra svoju najbolju sezone pojavili su se problemi u kreativnom dijelu", objavila je pak Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lopetegui ga degradirao

Santiago Solari došao je u kriznom trenutku na klupu poslije smjene Julena Lopteguija i poraza od Barcelone 5-1. Svjestan u kakvom mu je stanju momčad i činjenice da je Modrić jedan od razloga loših predstava Reala, odlučio je posegnuti za talijanskim kondicijskim trenerom Antoniom Pintusom, čovjekom koji je u eri Zinedinea Zidane imao presudnu ulogu u osvajanju brojnih trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz je s njim surađivao dok je bio igrač u Juventusu,i dobro je znao o kakvom je stručnjaku riječ te ga je angažirao čim je sejo na klupu Reala, unatoč velikom protivljenju Lyona, gdje je Pintus tada radio. Po dolasku u klub Lopetegui ga je gurnuo u drugi plan, ali Solarali mu je odlučio opet dati na važnosti u nadi da će preporoditi Modrića, ali i druge igrače koji su zakazali u prvom dijelu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo