OPĆA PANIKA U BARCELONI, VELIKANI ŽELE OTETI RAKETU! / 'U akciju se uključio Mourinho'

Image

Krenula je akcija Rakitić! Naime, španjolski Mundo Deportivo objavio je kako Barcelona užurbano radi na novom ugovoru za hrvatskog reprezentativca.

11.11.2016.
12:27
VOYO logo

Razlog je povećani interes europskih velikana, u prvom redu Manchester Uniteda i Cityja, za veznjaka pa ne žele doći u situaciju da se bore za njegov ostanak u klubu.

Vatreni igra svoju treću sezonu u redovima španjolskih prvaka, a ugovorno je vezan do srpnja 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova izvrsna forma, piše Mundo Deportivo, nije prošla neprimijećeno pa je namjera kluba poboljšati mu financijske uvjete te mu produljiti ugovor do 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je Rakitić važan Barceloni govori podatak da je od dolaska odigrao najviše utakmica od svih igrača - 123. Iza njega su Messi (120), Busquets (115), te Neymar (113) i Suarez (112).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novim ugovorom Barcelona na neki način želi odgovoriti Realu na činjenicu da su oni na isti način nagradili svoja dva ključna vezna igrača, Tonija Kroosa i Luku Modrića. Također, prošlog ljeta u Juventusu su željeli da upravo on bude zamjena za Paula Pogbu, a Španjolci tvrde i da ga je Mourinho želio pa mu je Manchester United navodno ponudio 10 milijuna eura po sezoni te mu je još uvijek velika želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mundo Deportivo otkriva još jedan doista senzacionalan podatak - Real Madrid se raspitivao postoji li šansa da Camp Nou zamijeni Santiago Bernabeom. Ističu kako je Rakitić bio polaskan njihovim interesom, ali da je odlučio ostati vjeran Barceloni. Pogotovo jer mu se sviđa život u tom gradu kao i njegovoj supruzi i djeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak je prije nedavne utakmice s Manchester Cityjem istaknuo i to kako bi volio surađivati s Pepom Guardiolom, međutim prioritet mu je ostati u sadašnjem klubu tako da će uskoro staviti potpis na novi ugovor. Vodstvo kluba voljno ga je nagraditi za njegove dobre nastupe pa žele prije isteka aktualne sezone osigurati njegov ostanak. Svjesni su da vrijeme radi za njega jer će imati sve više ponuda. Također im je namjera osigurati kontinuitet, a upravo je to razlog što su nove ugovore dobili i Neymar, Busquets i Mascherano. Sada je na redu Rakitić.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo