PALA ODLUKA KOJU SU SVI MILANU ČEKALI: / Poznati novinar objavio gdje će Rebić igrati iduće sezone

Image
Foto: Profimedia

S početkom nove godine igra kao preporođen

8.7.2020.
9:34
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac AnteRebić odigrao je još jednu izvrsnu partiju u dresu Milana. Kluba u kojeg je lani stigao na dvogodišnju posudbu. Nakon očajne prve polovice sezone Vatreni se preporodio u nastavku te je od promašaja postao ključni igrač Rossonera. Od 19. siječnja do dana je dao deset pogodaka u 12 prvenstvenih utakmica, te je tome pridodao i jednu asistenciju.

Image
MILAN U OČAJU ZBOG REBIĆA: /

Vatreni je u životnoj formi i najbolji je igrač kluba, a je li moguće da ga neće otkupiti?

Image
MILAN U OČAJU ZBOG REBIĆA: /

Vatreni je u životnoj formi i najbolji je igrač kluba, a je li moguće da ga neće otkupiti?

Bilo je puno govora oko toga hoće li talijanski velikan otkupiti Rebićev ugovor od Eintrachta i hoće li i iduće sezone braniti boje Milana. Odgovor na to pitanje dao je poznati talijanski transfer guru Gianluca Di Marzio. Ovaj novinar tvrdi da će Rebić ostati što je velika vijest za sve navijače Milana jer su postali svjesni koliko im Vatreni može pomoći na putu do povratka u vrh talijanskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Zabio Juveu

Rebić je, inače, u utorak navečer sudjelovao u velikom preokretu Milana protiv Juventusa na San Siru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli na startu drugog poluvremena sjajnom majstorijom Adriena Rabiota. Francuski veznjak je uzeo loptu na svojoj polovini, prošao kroz domaću obranu i sjajno pogodio s 18 metara za vodstvo 1-0. Samo šest minuta kasnije bilo je 2-0. Juan Cuardado je dugačkom loptom uposlio Cristiana Ronalda, koji je iskoristio zbunjenost Romagnolija i Kjaera i pored njih zabio za 2-0.

Činilo se kako će torinska "Stara dama" lako do pobjede kojom bi načinila veliki korak prema 'scudettu'. No, uslijedio je nevjerojatni preokret Milana. Zlatan Ibrahimović je u 62. minuti iz kaznenog udarca kojeg je izborio Ante Rebić, zabio za 1-2, u 66. je izjednačio Franck Kessie, a samo minutu kasnije Rafael Leao je doveo Milan u vodstvo. Točku na 'I' nevjerojatnog preokreta i ludog poluvremena s čak šest golova zaključio je hrvatski reprezentativac Ante Rebić svojim desetim golom ove sezone

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike