PAKLENI PLAN BARCELONE ZA LJETO: / Za francuskog napadača spremni dati Gomesa i ogromnu svotu novca

Image
Foto: AFP

Gomes je zabilježio 21 nastup za Barcu ove sezone, ali uglavnom je ulazio s klupe, a u tim utakmicma ostvario je tek jednu asistenciju

6.2.2018.
11:02
AFP
VOYO logo

Uprava Barcelone smislila je plan kako na ljeto u svoje redove dovesti napadača Atletico Madrida, Antoinea Griezmanna. Kako prenosi Diario Gol, portugalskom veznjaku Andreu Gomesu, odbrojani su dani u redovima Valverdeove momčadi.

Klub su u siječnju napustili Arda Turan, Javier Mascherano i Rafinha, a navodno je isto želio učiniti i Gomes. Pošto nije privukao pažnju niti jednog kluba, prisiljen je ostati u Barci koja ga na ljeto želi iskoristiti kao dio otpremnine za Griezmanna. Navodno, plan Katalonaca je poslati Gomesa i 100 milijuna eura u Atletico u zamjenu za sjajnog Francuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika konkurencija u napadu

Gomesa je Barcelona platila 35 milijuna eura, a trenutna mu je vrijednost prema Transfermarktu 22 milijuna. Ovaj 24-godišnjak zabilježio je 21 nastup za Barcu ove sezone, ali uglavnom je ulazio s klupe, a u tim utakmicma ostvario je tek jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kao poštena ponuda, samo pitanje je hoće li vodstvo Atletica pristati na nju i hoće li se ona uopće ostvariti. Ukoliko Griezmann pojača redove vodeće momčadi Primere, Valverdea bi se mogao naći u problemima kako rasporediti sve te sjajne ofenzivce. Suarez, Dembele, Coutinho, Griezmann, Messi - mnogo kvalitetnih igrača, a malo pozicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo