TRALJAVI KATALONCI

‘PA ONI SE UOPĆE NISU PRIPREMILI’: Evo kako je Barcelona zabrljala pa je Coutinho još uvijek igrač Liverpoola, a ne Barcelone

Čini se da od dolaska Philippea Coutinha ovog ljeta iz Liverpoola u Barcelonu neće biti ništa. Barem tako tvrdi novinar Guillem Balague, izvrsno upućen u tržište nogometnih transfera u Španjolskoj i Engleskoj.

“Barcelona se jednostavno nije pripremila za Neymarov odlazak. Čelnici Barcelone nisu vjerovali da će Brazilac otići, a tek kad se to dogodilo, Coutinho im je postao meta. U klubu su vjerovali da će dovesti Marca Verrattija, kad nisu imali nikakvih izgleda za to”, pojašnjava Balague.

“Sad nema puno izbora, Barca traži hitna rješenja, ali ne može dovesti igrače koje želi. Ako je vjerovati Liverpoolu, oni neće pustiti Coutinha pa će se Barcelona okrenuti drugim rješenjima”, dodaje novinar.

Coutinho dolazi sljedećeg ljeta

Barcelona ima problem dovesti i Ousmanea Dembelea iz dortmundske Borussije. Mladi Francuz ne igra, a njemački klub za njega sad traži 150 milijuna eura.

Što se tiče Coutinha, sam igrač bi želio doći u Barcelonu i Liverpool ga nikako ne može uvjeriti u ostanak. No, izgledniji je njegov dolazak sljedećeg ljeta na Camp Nou, kad bi se od dresa Blaugrane trebao oprostiti legendarni Andres Iniesta.

A Barcelona sad pokušava dovesti Jeana Serija iz Nice i Angela Di Mariju iz PSG-a. Za svakog igrača platila bi po 40 milijuna eura.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr