OVO MU JE NAJVEĆA PREPORUKA: / Bayernovi igrači založili se za Kovačev ostanak

Image
Foto: Profimedia

U bivšeg hrvatskog izbornika ne sumnjaju igrači

21.5.2019.
9:56
Profimedia
VOYO logo

Iako je vodio Bayern do novog naslova prvaka, gotovo da nije prošlo kolo a da Niko Kovač i njegova smjena nije bila tema. Novinarske "budalaštine" presjekli su u Bayernu, a za Kovača su se založili i igrači nakon naslova prvaka.

"Na takav dan kada slaviš naslov prvaka, svi bi trebali dobiti zasluženo poštovanje. Atmosfera na stadionu bila je fantastična, jednostavno prekrasan dan", rekao je Leon Goretzka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skandiranje imena

U bivšeg hrvatskog izbornika ne sumnja ni Niclas Süle.

"Kovač je cijelo vrijeme jednako radio, tijekom cijele sezone nije pokazivao pritisak. Titulu smo osigurali posljednji dan, to je možda nešto novo za Bayern, ali bilo je još emotivnije. Naravno, ovdje je sve na nekoj višoj razini, ali mislim da je potpuno bespredmetno stavljati trenera pod upitnik", rekao je i dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijelo vrijeme su svašta govorili o treneru, a na terenu smo na kraju najbolje pokazali što mislimo o njemu. Navijači također, sve je počelo skandiranjem njegovog imena i prije utakmice. Sada možete napisati i da nas nije loše pripremio za utakmicu. Dostigli smo i devet bodova zaostatka, to govori samo za sebe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo