OVO JE VRH: / Pogledajte što legenda 'Redsa' mora napraviti zbog izgubljene oklade

Image
Foto: Twitter: Jamie Carragher

Dvije engleske nogometne legende Jamie Carragher i Gary Neville sklopile su zanimljivu okladu oko brazilskog igrača Paulinha.

29.6.2015.
17:57
Twitter: Jamie Carragher
VOYO logo

Naime, prije dvije godine veznjak Paulinho je iz Corinthiansa prešao u Tottenham a tada je legenda Manchestera Neville kazala kako Paulinho neće u jednoj sezoni postići niti 15 golova. Carragher se s time nije složio i pala je oklada. Naime, onaj tko izgubi okladu mora obući dres kluba u kluba u kojem je pobjednik oklade igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carragher je bio taj koji je na kraju i požalio zbog dogovora. Paulinho se iz obečavajućeg transfera pretvorio u totalni promašaj nakon što je zabio svega šest golova u 47 odigranih utakmica za Tottenham.

Carragher pokušao zaobići dogovor

Zbog toga, Brazilac i nije bio baš popularan među navijačima Spursa, kao što neće biti baš omiljen niti kod Carraghera koji na kraju mora održati obećanje i jedan cijeli dan nositi dres velikog rivala svog voljenog Liverpoola u kojem je proveo 17 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Carragher je odlučio malo zaobići dogovor pa je u dres Uniteda obukao svoja dva sina i fotku stavio na Twitter. Neville mu je samo na to odgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jamie, mislim da neće ići. Obući ćeš dres do kraja ovog tjedna. Takav je dogovor. Oklada je oklada".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo