OVO JE NJEGOVA PRIČA: / 'I sada se čudim svemu, ne tako davno radio sam u tvornici i igrao pub-ligu'

Image
Foto: AFP, LINDSEY PARNABY
Image
Foto: AFP, LINDSEY PARNABY

Kako i većina nogometnih zvijezde, tako će i Jamie Vardy imati autobiografiju. Knjiga naziva "Niotkud: moja priča", u knjižarama će se pojaviti u listopadu ove godine.

3.8.2016.
9:03
AFP, LINDSEY PARNABY
VOYO logo

Vardy je čitateljima ponudio ulomke iz neobične priče o uspjehu nogometaša koji je igrao u sedmoj engleskoj ligi da bi prošle sezone bio prvi napadač u povijesnoj sezoni Leicestera.

Vardyjeva "pepeljugina" priča, kao i ona trenera Claudija Ranierija, sjajno su se uklopile u senzacionalni prvi naslov engleskog prvaka za "lisice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od tvorničkog radnika do reprezentacije

"Veselim se knjizi, ljudi ne znaju puno o meni. Nadam se da će im moja životna priča biti inspirativna", poručio je Vardy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza njega je težak put, od tvorničkog radnika, igrača niželigaških momčadi do problema s alkoholom. Vardy je netipična zvijezda, zato ga obični navijači toliko vole, čini se kao da je jedan od njih.

"I sada postoje trenuci kad se čudim svemu, od trenutaka kad sam radio u tvornici i igrao pub-ligu do toga da sam zabio za reprezentaciju protiv svjetskih prvaka u Berlinu. Čini mi se kao da sanjam", napisao je Vardy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi uvijek bilo lako, neki su sumnjali u moje sposobnosti. Bio sam i ja kriv u svemu tome, ali nitko ne može osporiti moju strast za nogometom u trenutku kad nogom kročim na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo