HEROJ NAVIJAČA

OVO JE NJEGOVA PRIČA: ‘I sada se čudim svemu, ne tako davno radio sam u tvornici i igrao pub-ligu’

Kako i većina nogometnih zvijezde, tako će i Jamie Vardy imati autobiografiju. Knjiga naziva “Niotkud: moja priča”, u knjižarama će se pojaviti u listopadu ove godine.

Vardy je čitateljima ponudio ulomke iz neobične priče o uspjehu nogometaša koji je igrao u sedmoj engleskoj ligi da bi prošle sezone bio prvi napadač u povijesnoj sezoni Leicestera.

Vardyjeva “pepeljugina” priča, kao i ona trenera Claudija Ranierija, sjajno su se uklopile u senzacionalni prvi naslov engleskog prvaka za “lisice”.

Od tvorničkog radnika do reprezentacije

“Veselim se knjizi, ljudi ne znaju puno o meni. Nadam se da će im moja životna priča biti inspirativna”, poručio je Vardy.

Iza njega je težak put, od tvorničkog radnika, igrača niželigaških momčadi do problema s alkoholom. Vardy je netipična zvijezda, zato ga obični navijači toliko vole, čini se kao da je jedan od njih.

“I sada postoje trenuci kad se čudim svemu, od trenutaka kad sam radio u tvornici i igrao pub-ligu do toga da sam zabio za reprezentaciju protiv svjetskih prvaka u Berlinu. Čini mi se kao da sanjam”, napisao je Vardy.

“Nije mi uvijek bilo lako, neki su sumnjali u moje sposobnosti. Bio sam i ja kriv u svemu tome, ali nitko ne može osporiti moju strast za nogometom u trenutku kad nogom kročim na teren.

Povratak na Net.hr