OVO JE NAJNESRETNIJI NOGOMETAŠ NA SVIJETU: / Trebao je igrati u Manchesteru, a sad opet mora 'pod nož'

Image
Foto: AFP

Romin veznjak, Nizozemac Kevin Strootman, vjerojatno je najnesretniji nogometaš na svijetu. Opet mora na operaciju koljena koja će ga na dulji rok odvojiti od terena.

26.8.2015.
17:39
AFP
VOYO logo

Protekle dvije sezone bile su prava noćna mora Nizozemca koji je prošlog ljeta trebao prijeći u Manchester United, jer ga je tamo želio Louis van Gaal. No, Strootman je ostati u Romi, gdje će u manje od godinu i pol obaviti i treću operaciju koljena.

Odigrao tek sedam utakmica

Prva ozljeda prednjih križnih ligamenata stigla je u ožujku 2014. a u toj sezoni, Nizozemac je propustio ukupno 30 utakmica. Prošle sezone, u siječnju je opet morao 'pod nož', skupio je tek sedam nastupa i na terenu proveo tek 327 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivičin primjer kao ohrabrenje

Njegov povratak najavljivao se za listopad, ali Strootman i dalje ima bolove u koljenu, pa će morati na još jednu operaciju. Skoro kao Ivica Kostelić koji je kroz karijeru ukupno skupio 11 operacija, deset na desnom i jednu na lijevom koljenu. Možda bi baš Ivičin primjer, koji se uspješno vraćao skijanju nakon silnih operacija, mogao ohrabriti Stootmana...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo