OVO JE KLINAC KOJI JE SRUŠIO DINAMO: / Slavenov junak zabio je svoj prvi gol u HNL-u i titulu predao Riječanima

Image
Foto: Screenshot/YouTube
25.4.2017.
22:19
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Dinamo je matirao Bruno Bogojević, za ovog 18-godišnjaka rođenog u Koprivnici, to je bio prvi gol u HNL-u. Na semaforu je zasvijetlilo 2:1, a klupko radosti u plavom, koprivničkom dresu, zakotrljalo se na travi Gradskom vrtu.

Tek peti nastup

Sjurio se Bogojević, Gregurina ga je sjajno pronašao na lijevoj strani, a Moro i Livaković nisu uspjeli zaustaviti prizemni šut dečka koji je danas tek peti put zaigrao za seniorsku momčad koprivničkog prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom je klubu ovaj napadač prošao sve uzraste, a ove sezone debitirao je za prvu momčad. Tek je šest puta bio u zapisniku, zaigrao četiri puta u kojima nije uspio skupiti ni 90 minuta, u 2017., do danas, nije zaigrao još ni jednom za Slaven. Trener Željko Kopić ubacio ga je u igru u 75. minuti, dok je Slaven vodio 1:0.

Image
NOVI ŠOK ZA DINAMO: /

Koprivničani zabili za pobjedu u sudačkoj nadoknadi, raspad sistema u maksimirskoj momčadi

Image
NOVI ŠOK ZA DINAMO: /

Koprivničani zabili za pobjedu u sudačkoj nadoknadi, raspad sistema u maksimirskoj momčadi

Koeficijent na pobjedu - 11

Slaven Belupo poveo je golom Brazilca Hebera koji je u 24 utakmice skupio 10 golova. Izjednačio je Nikola Moro, da bi na kraju, momčad Željka Kopića, koja u devet utakmica proljetnog dijela prvenstva nije upisala ni jednu, jedinu pobjedu, slavila u, za rasplet prvenstva, odlučujućoj utakmici. Ako znamo da je Slaven Belupo posljednji put svladao Dinamo prije čak devet godina, pobjeda Koprivničana dobija još nevjerojatnije obrise.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči utakmice uvijek mjerodavne kladionice nisu davale velike izglede nogometašima Slaven Belupa, momčadi koja ovog proljeća još nije upisala ni jednu pobjedu. Pobjeda Dinama bila je 1,25, remi 5,5, a ako ste imali dovoljno hrabrosti staviti koju kunu na Koprivničane, mogli ste danas zaraditi 11 puta više.

Rijeka potvrdila koprivnički dar

Rijeka za razliku od vikenda, kad je kiksala remiziravši kod Istre, ovaj put nije propustila materijalizirati dar iz Koprivnice, već je pobjedom 2:0 protiv Osijeka povećala prednost na teško, gotovo nemoguće dostižnih osam bodova šest kola prije kraja prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo