OVO IM SE NIJE SMJELO DOGODITI: / Zagreb ostao bez posljednje šanse za spas

Image

U utakmici 34. kola Prve HNL Slaven Belupo je kao gost pobijedio Zagreb s 3-0 (0-0).

30.4.2016.
17:06
VOYO logo

Za to je trebalo danas osvojiti sva tri boda u susretu sa Slaven Belupom koji je ranije osigurao ostanak u ligi, a sve svoje ovogodišnje ambicije zadovoljio plasmanom u finale hrvatskog nogometnog Kupa u kojem ga čeka Dinamo.

Medić iznenadio

Znajući ove činjenice očekivalo se da će Zagreb od početka zaigrati otvoreno i agresivno, ali je momčad trenera DraženaMedića cijelo prvo poluvrijeme odigrala mirno i bez tempa ne uputivši niti jedan izravan udarac prema golu Slaven Belupa čiji su nogometaši uputili dva udarca na gol Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

U 15. minuti Ejupi je sa ruba šesnaesterca uputio oštar udarac kojeg Livaković izbija u korner. U 27. minuti Ejupi upošljava utrčalog Savića ali on sa par metera puca u dobro postavljenog Livakovića.

Kopić ih poznaje

Očito je da su nogometaši Zagreba bili svjesni da trener momčadi iz Koprivnica ŽeljkoKopić zna sve njihove mane i vrline jer je prošle godine bio pomoćnik DraženuMediću pa nisu ni željeli ulaziti u preveliki rizik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je Kopić u 60. minuti GordanaBarića, koji je u 81. minuti postigao prvi zgoditak na utakmici koji je toliko potresao nogometaše Zagreba da su dopustili najopasnijem napadaču gostiju MuzaferuEjupiju da im u šesnaestercu uzme loptu i pored obojice branića pošalje u mrežu nemoćnog Livakovića. Isti igrač u posljednjoj minuti odličnim voleom postiže i svoj 15. zgoditak za Slaven Belupo i postavlja konačni rezultat utakmice.

Image
Image

Novim porazom Zagreb je najviše obradovao nogometaše Istre 1961 koje večeras još očekuje utakmica sa vodećim Dinamom, ali su i bez nje osvojenih 23 boda zadržali prednost dva kola prije kraja prnenstva nad Zagrebom od velikih šest bodova. Slaven Belupo ostao na sedmom mjestu sa 39 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je odigrana na stadionu u Kranjčevićevoj, a sudio je pred 200 gledatelja Bebek iz Rijeke.

Strijelac: 0-1 Barić (81), 0-2 Ejupi (83), 0-3 Ejupi (90)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo