OVO DIRA RAVNO U SRCE: / Cro Cop objavio fotku iz bolnice pa otkrio trenutak koji ga je u potpunosti slomio

Image
Foto: Instagram

Postao je dio povijesti slobodne borbe, pionir MMA na ovim prostorima

4.3.2019.
8:25
Instagram
VOYO logo

Hrvatski MMA borac Mirko Filipović u petak je šokirao javnost nakon što je objavio da je imao moždani udar zbog čega je prisiljen otići u mirovinu.

“Imam probleme s vratom, hvata me nesvjestica čim se okrenem. Cijela bolnica to zna, imao sam moždani udar. Taj je izljev mogao otići lijevo, mogao je desno, pukla mi je žila. Ne smijem primiti ni blaži udarac, tri mjeseca ni lakši trening, samo šetnje. Bilo koji oblik sklekova, vožnje biciklom, povisuje tlak i može izazvati novo krvarenje. A novi moždani mogao bi biti smrtonosan. U boljem slučaju. U gorem mogao bih biti oduzet u rukama i nogama, da nisam svjestan okoline”, rekao je Cro Cop u razgovoru za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MANJE POZNATI DETALJI O VELIKOM MIRKU: /

'Skoro je već tad zbog tromboze doživio srčani udar. Ono što sam rekao njemu, reći ću sada i vama...'

Image
MANJE POZNATI DETALJI O VELIKOM MIRKU: /

'Skoro je već tad zbog tromboze doživio srčani udar. Ono što sam rekao njemu, reći ću sada i vama...'

Zahvalio se na podršci

Nakon toga dobio je mnogobrojne poruke podrške, a on je u nedjelju kasno navečer odlučio zahvaliti fanovima i prijateljima na tome.

"Dragi prijatelji, želim se zahvaliti na svakoj poruci koju sam primio i na vašoj brizi za mene i moje zdravlje. Moždani udar sam imao u ponedjeljak, a slika ova je od prije dva dana, uoči mog izlaska iz bolnice. Uspio sam se izvuči bez ikakvih posljedica za sada i nadam se da će tako i ostati. Nadam se da ću se uspješno oporaviti i vratiti treninzima jer mi neopisivo fale i teško funkcioniram bez njih", poručio je Filipović i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne može bez treninga

"Bez borbi ću moći ali bez treninga nikako. I zato se nadam uspješnom oporavku i povratku u dvoranu. Rekreativno od sada, ali trening je trening. Imao sam veliku sreću da mi ništa nije otkazalo,da nisam oduzet ili da mi živci na licu nisu otkazali i izobličili me. DOBRO sam i DOBRO se osjćam ali sam svjestan da sam imao ogromnu sreću u svemu ovome jer sam mogao gadno nastradati, kao i ogromna većina koja to dozivi. Shvatio sam ovo kao najozbiljnije upozorenje i signal tijela da stanem sa brutalnim treninzima i borbama i sa svim stresom koji ide uz to", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lezim u sobi večer poslije moždanog i sestra ulazi u sobu i veli ‘majka vam je došla’. Ona je samo znala da mi je pozlilo na treningu jutarnjem i da sam imao moždani udar. To kako je ona ulazila u sobu plačući i skrivajući pogled jer se bojala pogledati u mene ne znajući u kakvom sam stanju nikada neću zaboraviti. Tek kada sam joj rekao ‘mama dobro sam,dođi’, pogledala me, prišla i zagrlila i tada zaplakala kao dijete,a i ja sa njom. Bolje upozorenje i gora kazna mi ne treba u životu. Još jednom hvala svima", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo