VIDIŠ SINE, OVAKO SE TO RADI: / Tata Messi se dignuo s klupe i riješio utakmicu

Image
Foto: AFP

U velikom derbiju 3. kola Primere Barcelona je u Madridu slavila protiv Atletica s 2-1, a pobjednički pogodak postigao je Leo Messi koji je u 60. minuti ušao umjesto našega Ivana Rakitića.

12.9.2015.
22:58
AFP
VOYO logo

Messi je lakše ozlijeđen i prvih sat vremena je proveo na klupi, da bi u 77. minuti iskoristio dodavanje Luisa Suareza i donio pobjedu Kataloncima. Messi je, dakako, pogodak posvetio svom novorođenom sinu Mateu.

Atletico je uz Sevillu, Messiju "najomiljenija" momčad, svakoj je u Primeri zabio po 24 pogodaka. Atleticu u samo 27 utakmica. Na trećem mjestu je Real, kojemu je zasad zabio 21 gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico je poveo preko Torresa

U prvih 51 minutu derbija gotovo se ništa nije događalo, da bi Fernando Torres iskoristio nepažnju obrane Barcelone i pogodio sami kut vrata gostiju u situaciji "jedan na jedan" protiv Ter Stegena. Radost navijača Atletica nije dugo trajala, Neymar je u 55. minuti sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca izjednačio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije su nogometaši Real Madrida slavili s čak 6-0 kod Espanyola u Barceloni, uz pet pogodaka Cristiana Ronalda. Ronaldo je uz pet pogodaka (7, 17, 20, 61, 81) uspio i asistirati Karimu Benzemi (28), dok mu je za prvi pogodak dodavač bio Luka Modrić, kojeg je u 56. minuti zamijenio Mateo Kovačić.

Image
PET LAKIH KOMADA: /

Modrić je asistencijom prekinuo Ronaldovu krizu, a onda je krenuo šou...

Image
PET LAKIH KOMADA: /

Modrić je asistencijom prekinuo Ronaldovu krizu, a onda je krenuo šou...

Portugalac je zadnji puta u Primeri zabio pet golova protiv Granade (9-1) u travnju, a sada je s ukupno 230 pogodaka u Primeri prestigao dosad najboljeg strijelca u povijesti Reala Raula (228).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Haliloviću 70 minuta

U preostalom dvoboju Valencia je pobijedila u gostima Sporting Gijon s 1-0 i to zgoditkom Francisca Alcacera u sudačkoj nadoknadi. Alen Halilović je za domaćine igrao do 70. minute.

Barca u Primeri vodi s maksimalnih devet bodova, a Real je drugi sa sedam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo