REKORDNI TRANSFER

OTKRIVENA VELIKA ISTINA: Evo zašto zvijeza Reala neće prijeći u Manchester United

Dva vodeća brintanska dnevna lista, Independent i Times, osvrnuli su se na mogući transfer Garetaha Balea iz Real Madrida u Manchester United.

Prema njima, Velšanin je prošlog ljeta razmišljao o povratku u Premier ligu, no zbog  loše forme momčadi Louisa van Gaala to sada više nije opcija.

Nesigurnost u klubu

“Balea sada manje privlači ideja prelaska na Old Trafford nego u kolovozu. Osim što je zabrinut nesigurnošću trenerske pozicije i mogućim neigranjem u Ligi prvaka, zabrinut je i stilom igre koju Nizozemac provodi posljednjih 18 mjeseci”, piše Rory Smith iz Timesa. Slično tvrde i Ian Hebert i Mark Ogden iz Independenta.

“Gareth Bale ozbiljno je razmišljao o prelasku u Manchester United kada je klub na ljeto Real Madridu ponudio rekordnih 100 milijuna funti. No, smatra se da je odustao od ideje zbog stanja u klubu”.

U međuvremenu, i da je postigao sporazum s Manchester Unitedom problem bi predstavljala klauzula iz njegova ugovora prilikom odlaska iz Tottenhama u Madrid. Naime, Real prema njemu mora informirati Spurse ako namjeravaju prihvatiti ponudu nekog drugog premierligaškog kluba.

Kako je objavio Football Leaks, Spursi bi u tom slučaju imali pravo prvokupa te bi u roku od 72 sata imali priliku za ponuduti isti iznos za njega. Spursi, navodno, ovo pravo mogu koristiit do 30. lipnja 2019. , a ne odnosi se na klubove iz ostalih liga.

Povratak na Net.hr