OTKRIVENA PRAVA ISTINA OKO KOŠARKAŠKE SUPERZVIJEZDE: / Dao je ultimatum i zaprijetio odlaskom

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Predsjednik Knicksa Steve Mills otkrio je na forumu navijača kako je Latvijac dao - ultimatum

23.5.2019.
9:40
Profimedia
VOYO logo

Era Krištapsa Porzingisa u New York Knicksima završila je. Latvijska superzvijezda razmijenjena je u Dallas gdje će nastojati vratiti svoju karijeru na pravi put nakon teške ozljede zbog koje van parketa još od veljače prošle godine.

Međutim, o njemu se i dalje priča u New Yorku, predsjednik Knicksa Steve Mills otkrio je na forumu navijača kako je Latvijac dao - ultimatum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada je ušao u moj ured u kojem je bio i Scott Perry (generalni menadžer nap. a.), bez okolišanja je rekao: "Ne želim biti ovdje, neću potpisati novi ugovor. Dajem vam sedam dana da me razmijenite ili se vraćam u Europu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova druga opcija ne bi se ni mogla ostvariti, točnije Porzingis ne bi mogao zaigrati na europskim parketima budući da europski klubovi moraju poštivati važeće ugovore u NBA ligi, kao što je slučaaj i obrnuto.

Porzingis je nedavno opet dospio na naslovnice kada se u domovini potukao s nekoliko osoba, za koje se pretpostavilo da su navijači Knicksa koji mu nisu oprostili odlazak u Dallas, a on je izvukao deblji kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo