OTKRIVENA POZADINA TOTTENHAMOVE NOĆNE MORE: / Jednu od najvećih zvijezda supruga vara sa suigračem?

Image
Foto: Profimedia

Lani su igrali finale, a sada su pometeni kao rijetko kad

2.10.2019.
12:02
Profimedia
VOYO logo

Njemački reprezentativac Serge Gnabry postigao je prvi put u karijeri četiri pogotka na jednoj utakmici i bio glavni kreator Bayernove 7-2 (2-1) pobjede na gostovanju kod Tottenhama u Londonu u utakmici 2. kola skupine B Lige prvaka.

Nakon susreta pojavila se priča o seks skandalu u Tottenhamovoj svlačionici. Međutim, tvrdnje nisu izašle iz engleskih medija, pogotovo ne onih uglednijih poput Guardiana ili BBC-a, nego su se glasine proširile društvenim mrežama. Stoga je upitno koliko to drži vodu, jer teško da surovi engleski tabloidi ne bi odmah plasirali tu priču. Ono što pojedinci tvrde je da je JanVertongen spavao sa suprugom suigrača ChristianaEriksena što je navodno dovelo do kaosa u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uništili ih

Tottenham je, inače, poveo u 12. minuti preko Sona, a Bayern je do kraja prvog dijela golovima Kimmicha (15) i Lewandowskog (45) uspio preokrenuti rezultat. No, ono najbolje tek je slijedilo. Gnabry je bio nezaustavljiv i sa četiri gola (53, 55, 83, 88) aktualnom europskom doprvaku podario jedan od najuvjerljivijih poraza u europskim natjecanjima. Robert Lewandowski je u 87. minuti svojim drugim pogotkom upotpunio 'sedmicu' momčadi pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača, dok je HarryKane u 62. minuti iz kaznenog udarca smanjio na 2-4, kad se još činilo da se Spursi mogu vratiti u utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo