MAKSIMIRSKI KRICI

OTKRIVENA NAJVEĆA MISTERIJA UTAKMICE PROTIV ISLANDA: ‘Da, ja sam urlao u Zagrebu’

Vjerojatno ste za vrijeme utakmice Hrvatske i Islanda u nedjelju čuli nepoznati glas kako svakih 7, 8 minuta urla i kako taj nepoznat urlik odzvanja praznim Maksimirom.

Konačno smo dobili odgovor na pitanje tko je, odnosno što je to bilo. Da draga nacijo, dobili smo odgovor na najveću nepoznanicu kvalifikacijske utakmice za odlazak na SP u Rusiji između Hrvatske i Islanda (2-0). Naime, riječ je o predstavniku islandskog nogometnog saveza Robertu Agnarssonu, javlja portal Fotbolti.net.

Čitavu utakmicu bodrio momčad

On je cijelu utakmicu bodrio momčad Islanda s uzvicima “Áfraaam Íslaaaand”, što u prijevodu s islandskog znači:

“Ajmo Island, pregazimo ih”.

Riječ je o bivšem islandskom reprezentativcu koji je stigao za Island odigrati jednu utakmicu, a danas radi u nogometnom savezu Islanda. Za sebe će reći kako je on prvo navijač, a tek onda dužnosnik Saveza. Strašno je htio da njegov Island pobjednički završi gostovanje u Zagrebu.

“Jako sam to htio. No, imamo šansu ovu godinu završiti pobjednički na Malti. Mi smo bolja momčad od njih. Iako, u današnjem nogometu svatko svakog može pobijediti”, kazao je Robert.

‘Mi navijači njima smo jako važni’

“Našim momcima podrška s tribina puno znači. Nisu naviknuli igrati u ovim uvjetima, a mi navijači njima smo jako važni. Pa sam se trudio biti ta podrška. Ne vidi se baš često tako nešto da se događa u Vip-u”. rekao je dobro rasploženi Agnarsson blizu koga je u loži sjedio i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

“On ništa nije vikao cijelu utakmicu. Mislim ga je sve ovo pomalo iznenadilo”, završio je Agnarsson.

Povratak na Net.hr