PROTIV BENFICE BEZ BJELICE? / Veliki hendikep, pogledajte kakva kazna prijeti strategu Modrih

Image
Foto: Pixell
Image
Foto: Pixell

Modri već pripremaju žalbu, ali one u pravilu budu odbijene

22.2.2019.
21:33
Pixell
VOYO logo

Dan nakon veličanstvene pobjede UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Dinama (bakljada, ubacivanje predmeta u teren, blokirane stepenice) i Nenada Bjelice. Trener Dinama je pod istragom zbog isključenja krajem prvog poluvremena.

Image
UEFA POKRENULA ISTRAGU PROTIV DINAMA I BJELICE! /

Pedantno nabrojali za što sve terete hrvatskog prvaka

Nakon niza prigovora trener Dinama je isprovocirao isključenje kada je, nakon što je jedan češki igrač odugovlačio s prepuštanjem lopte dinamovcima uz aut liniju, odlučio omesti ga u izvođenju istog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne može voditi momčad u Zagrebu

"Probao sam baciti svom igraču loptu, pritom ju je suparnik uzeo, reagirao sam instinktivno i pokušao uzeti loptu. Nisam ništa prigovorio sucu, ali poštujem njegovu odluku, mislim da je generalno odradio dobar posao i treba mu čestitati", rekao je Bjelica poslije susreta.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA ga tereti po članku 15. stavku 1 Disciplinskog pravilnika prema kojem je kazna za njegov postupak minimalno jedna utakmica zabrana vođenja momčadi tijekom utakmice. To je kazna koju će za prekršaj sigurno dobiti, a bude li ona veća Dinamo će moći uložiti žalbu. S obzirom da Bjelica nije pretjerano reagirao te je dao pomirljive izjave poslije susreta kazna ne bi trebala ići preko minimuma. Dakle, vrlo vjerojatno neće moći voditi momčad protiv Benfice na Maksimiru.

Modrima novčana kazna

Što se tiče samog kluba, njima prijeti novčana kazna. U rujnu prošle godine platili su 15 tisuća eura zbog baklji i bacanja predmeta s gostujuće tribine na utakmici s Young Boysima, kao i 24 tisuće eura zbog blokiranih stepenica i uporabe pirotehnike na uzvratnoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prazan sjever protiv Trnave i 50 tisuća eura bila je kazna zbog upotrebe pirotehnike, bacanja predmeta na travnjak, tučnjave navijača i rasizma tijekom gostovanja u Anderlechtu.

Disciplinska komisija u četvrtak 28. veljače donijeti će odluku o ovom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo